Gotovinski krediti: do najugodnejšega gotovinskega kredita že v nekaj klikih

Gotovinski krediti bankovci za pet, deset in dvajset evrov ter kovanci za dva evra

Gotovinski krediti so odlična odločitev za vse tiste, ki bi jutrišnje sanje radi živeli že danes. Zakaj bi čakali, da uživate šele jutri, če lahko prihodnost živite že danes? Preverite našo ponudbo najugodnejših gotovinskih kreditov in preverite tudi našo ugodno obrestno mero. Izračun informativne narave opravite kar na spletu v nekaj korakih. Priskrbite si hitri kredit na spletu v nekaj klikih in pozabite na skrbi. Uživajte že danes!

gotovinski kredit, posoda polna kovancev in naraščajoči stolpici iz kovancev

Ne čakajte na jutri z gotovinskim hitrim kreditom na spletu

Nekatere stvari žal ne morejo čakati na jutri, zato si prihranite skrbi in si zagotovite gotovinski hitri kredit na spletu- enostavno in ugodno. Zgornja meja gotovinskega kredita znaša 35.000€, maksimalna doba odplačevanja pa 7 let. V primeru dobrega predhodnega poslovanja z banko, se lahko doba odplačevanja prestavi tudi na 10 let. V vsakem primeru pa najnižji mesečni obrok znaša 20€. Dodatno lahko gotovinski kredit še zaščitite s porokom, zastavo življenjskega zavarovanja z odkupno vrednostjo ali z zavarovanjem z denarnimi sredstvi (varčevalnimi sredstvi ali vrednostnimi papirji). Prav tako se zavarujte v primeru brezposelnosti z možnostjo kritja 6 ali 12 mesecev.

Zeleni najugodnejši gotovinski krediti

Zeleni kredit delimo na dve podkategoriji – na zeleni potrošniški in zeleni stanovanjski kredit. Oba sta namenjena bolj ekološki gradnji ali obnovi. Maksimalna vrednost prav tako znaša maksimalno 35.000€, odplačujete pa ga lahko največ 7 let. Zeleni gotovinski kredit lahko uporabite za nakup naslednjega:

  • stavbnega pohištva- oken, vrat in zasteklitve (maksimalna toplotna prehodnost stekel Ug= 1,0 W/m2K in maksimalno toplotno prehodnostjo celotnega okna Uw=1,3 W/m2K),
  • izolacije- skupna debelina zunanje stene minimalno 12 cm ali maksimalna toplotna prevodnost 4,5W/mK,
  • toplotne črpalke- letno grelno število nad 3,0,
  • kotlov na lesno biomaso- izkoristek pri nazivni toplotni moči več kot 90%,
  • rekuperatorjev odpadnega zraka,
  • nizkotemperaturnih režimov gretja- talno gretje, konvektorsko, toplozračno,
  • vgraditev podzemnih sodov za vodo za preskrbo sanitarne vode,
  • lastne sončne elektrarne za samooskrbo z električno energijo.

Hitro kredit preko spleta par rok, ,i podaja šop bankovcev drugemu paru rok

Šest korakov do najugodnejšega gotovinskega hitrega kredita na spletu

Postopek za pridobitev gotovinskega kredita je precej preprost, kljub temu pa se je potrebno ob vsakem koraku primerno pripraviti, da je sam proces hiter in učinkovit. Stvar je namreč lahko izjemno preprosta in hitra, če se nanjo dobro pripravite. V nadaljevanju si preberite, kako do hitrega kredita na spletu- od informativnega izračuna obresti do gotovinskega kredita.

1.      Informativni izračun obresti

Prvi korak pri pridobitvi kredita je informativni izračun obresti, katerega lahko opravite sami kar na spletu! Tako je, obrestno mero (izračun) opravite kar sami na spletni strani. Ta je zgolj informativne narave, da se lahko za začetek orientirate, koliko denarja boste odplačali v naslednjih letih.

2.      Obrestna mera- izračun in kreditna sposobnost

V naslednjem koraku lahko na spletu preverite vašo kreditno sposobnost. Na podlagi podatkov o vaši plači in finančnih obveznostih ter vzdrževanih članih lahko sami ugotovite vašo kreditno sposobnost in koliko kredite lahko dobite.

3.      Oddaja vloge za gotovinski kredit

Oddajo vloge za gotovinski kredit lahko obstoječi komitenti uredite v nekaj trenutkih v mobilni banki ali v 6 korakih na spletu ali pa osebno v naših poslovalnicah. Poleg same vloge oddate še vso potrebno dokumentacijo, ki je opisana na naši spletni strani. Če oddate vlogo na spletni strani boste tudi ponudbo prejeli na spletu. Pozor, ne komitenti morate prvič seboj prinesti še osebni dokument!

4.      Odobritev strani banke

Če ste vlogo in dokumentacijo pravilno oddali, bomo za ta korak potrebovali zgolj en deloven dan. S tem korakom ste že izjemno blizu prejetju najugodnejšega gotovinskega kredita.

5.      Podpis kreditne pogodbe z obrestno mero- izračun

Po vseh korakih, od informativnega izračuna obresti pa do odobritve s strani banke, je čas za sklenitev in podpis kreditne pogodbe. Za ta korak se zgolj osebno oglasite v naši poslovalnici in podpišete kreditno pogodbo. Če ste vlogo oddali v mobilni banki ali na spletu vas bomo poklicali, da se dogovorimo za termin.

6.      Izplačilo gotovinskega kredita

V zadnjem koraku pa je ves trud poplačan – finančna sredstva so na vašem računu vidna približno dve uri po sklenitvi pogodbe. Zdaj je čas, da denar porabite za uresničitev svojih sanj- pa naj bo to nakup avtomobila, zaročnega prstana ali rezervacija eksotičnih počitnic.

Kaj pomeni informativni izračun obresti in variabilna obrestna mera?

Ob sklenitvi kreditne pogodbe pa boste naleteli na veliko izrazov, ki jih še ne poznate in vam niso domači. Da bo hitri kredit na spletu sklenjen hitro in brez zapletov pa smo vam pripravili krajši seznam besed, ki jih morate spoznati. Izrazoslovje je namreč pomembno ob sklenitvi kakršnekoli poslovne pogodbe, zato bodite pozorni.

Katere obrestne mere (izračun) poznamo?

Pri informativnem izračunu obresti lahko izberete dve različni vrsti obrestne mere- variabilna (spremenljiva) in fiksna (nespremenljiva). Nespremenljiva obrestna mera ali fiksna obrestna mera (izračun) se ne spreminja in je fiksna celotno dobo odplačevanja. Spremenljivo ali variabilno obrestno mero sestavljata referenčna obrestna mera in fiksni pribitek. Pri stanovanjskih kreditih ponujamo tudi kombinirano obrestno mero, kjer je obrestna mera prvo obdobje kredita, prvih 10 let fiksna, nato variabilna.

Kaj je euribor pri gotovinskem kreditu?

Besedo euribor morate poznati, če se boste odločili za variabilno obrestno mero pri odplačevanju gotovinskega kredita. Ta je namreč sestavljena iz euribora, ki je referenčna obrestna mera in pribitka. Banka v kreditnih pogodbah uporablja šestmesečni euribor, kar pomeni, da banka vsakih šest mesecev prilagaja višino obroka spremenljivi obrestni meri. Ta je vezan na evropsko banko in ni domena vsake banke posebej.

najugodnejši gotovinski krediti bankovec za sto evrov zložen v hisico